Aplicație smartphone

aplicație

Silence este un scuter conectat printr-o aplicație instalată pe smartphone. Proiectat cu tehnologie avansată, vehiculul este întotdeauna conectat la o aplicație mobilă dezvoltată pentru a putea cunoaște direct starea vehiculului și caracteristicile acestuia. Utilizatorul poate porni și opri motocicleta cu aplicația fără a fi nevoie de o cheie, poate deschide scaunul sau localiza vehiculul de la distanță. În plus, oferă date în timp real despre starea de încărcare a bateriei și kilometri rămași de autonomie.

Modelul Silence S01 are inclusă în preţ aplicaţia de smartphone. Pentru celelalte modele de scuter, aplicaţia poate fi achiziţionată separat.

Totul este gândit pentru client, facilitând utilizarea scuterului și oferind întotdeauna toate informațiile necesare într-un mod complet personalizat. Prin intermediul aplicației interne, „Silence Connected”, puteți:

➤ controlaţi scuterul – porniţi şi opriţi scuterul, deschideţi scaunul, puteţi da scuterul unei alte persoane folosind un cod, fără a fi nevoie de o cheie şi fără a fi nevoie să fiţi prezent

➤ localizare scuter – cu aplicația veți ști în timp real unde se află scuterul vostru, geolocalizare

➤ cunoaşte starea bateriei

➤ alerte pentru diferite elemente, cum ar fi temperatura vehiculului

➤ planificaţi ruta – introduceți destinația în aplicație, va fi creat traseul de urmat și veți avea informații despre timp și kilometri estimați, pentru a vă asigura că încărcarea bateriei este optimă.

➤ alertă de lovire şi furt – veți primi alerte dacă vehiculul vostru se deplasează fără autorizația voastră sau dacă este lovit

➤ află emisiile de carbon – veți avea statistici ale emisiilor de CO2 pe toate rutele.