Avantajele utilizării unor scutere electrice

Capitala țării noastre devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai aglomerată. Persoane din provincie, atât viitori studenți, cât și salariați în căutare de locuri de muncă mult mai favorabile din punct de vedere financiar, descoperă oportunitățile potrivite în București. Comparativ cu alte orașe mari din țară, capitala are un număr considerabil de firme care sunt constant în căutare de persoane interesate pentru a se alătura echipei lor. Însă, asta duce la aglomerarea traficului. Un scuter electric poate reprezenta o soluție la această problemă.

Deși infrastructura mijloacelor de transport ne oferă posibilități suficiente pentru a ajunge de la domiciliu la locul de deplasare, mulţi dintre noi utilizează în continuare mașina proprie. Un autovehicul personal ne oferă confort, dar nu este cel mai rapid mod de deplasare. Este un inconvenient major atunci când trebuie să ne deplasăm pe distanţe scurte.

Din acest motiv, mulți sunt nevoiţi să caute noi metode prin care parcurgerea distanțelor se face cu ușurință. Atât metroul, cât și tramvaiul reprezintă două dintre răspunsurile la această nevoie de deplasare rapidă. Mai este o soluţie, pe care tinerii şi nu numai, precum şi firmele de livrări o adoptă din ce în ce mai mult, şi anume scuterele. Varianta de scuter electric este una prietenoasă cu mediul, aduce economii în utilizare şi este mijlocul rapid de deplasare în traficul urban aglomerat.

Deseori observăm pe marile bulevarde trecând scutere electrice, un nou trend, nu doar în București, cât și în alte capitale europene. Scuterul electric este alegerea ideală pentru persoanele ce trebuie să străbată oraşul într-un timp cât mai scurt, fără a întâmpina problema traficului ori a blocajelor rutiere. Silence Romania, distributorul în ţara noastră al unor scutere electrice premium, îți oferă șansa de a te bucura de un traseu cât mai rapid și plăcut fără a rămâne ore în șir la semafor sau fără a întârzia la locul de muncă.

De ce ar trebui să achiziționezi scutere electrice de la Silence Romania?

În cazul în care ești interesat de achiziționarea unui scuter electric din gama Silence, te invit să parcurgi rândurile de mai jos. Descoperă alături de noi cum poți traversa Bucureștiul într-o modalitate sigură și distractivă folosind scutere electrice.

○ Locul de parcare nu mai reprezintă o problemă

Desigur că unul dintre avantajele principale este ușurința găsirii unui loc de parcare. Deși Bucureștiul este capitală europeană, orașul nu se bucură de suficiente parcări subterane sau spații special concepute pentru a satisface numărul imens de deținători auto. Motiv pentru care, de cele mai multe ori, pe lângă trafic intervine și problema unui loc de parcare apropiat de zona de interes.

Prin achiziționarea unui scuter Silence S01, locul de parcare nu va mai reprezenta o problemă. Dimensiunile mici ale scuterului, cât și lipsa unei greutăți considerabile, fac ca parcarea sau chiar depozitarea unui astfel de vehicul să se realizeze cu ușurință, aproape oriunde. În orice parcare pentru mașini, indiferent de cât de aglomerată este în acel moment, aceste scutere electrice își găsesc locul imediat. Astfel că, nu trebuie să te mai preocupi de ora la care ajungi sau de timpul petrecut căutând locul de parcare cât mai apropiat de locul tău de muncă.

○ Mult mai accesibil din punct de vedere financiar

Nu doar că îți va permite să depășești traficul aglomerat și să găsești ușor loc de parcare, dar orice scuter electric din gama Silence, atât Silence S01, cât și Silence S02 HS sau Silence S02 LS, este accesibil financiar. Şi asta pentru că are un cost de întreţinere mic. Desigur că un scuter electric va necesita, inițial, un cost suplimentar comparativ cu scuterele normale.

Însă, odată cumpărat, orice scuter electric te va ajuta să economisești bani din prima zi de utilizare. Consumul nu este mare comparativ cu cel pe combustibil. Costurile necesare întreținerii unui scuter electric sunt reduse, fie la combustibil, grad de uzură, cât şi pentru a-i asigura inspecții tehnice periodice și pentru a acoperi posibile reparații ulterioare.

Întreținerea unui scuter electric, pentru a-l utiliza o perioadă cât mai lungă de timp, se bazează pe îngrijirea corespunzătoare a bateriei sale. Din acest punct de vedere, scuterele electrice, comparativ cu mașinile electrice, sunt mult mai ușor de încărcat, bateria este încorporată într-un sistem tip cărucior. E suficient să o scoţi şi apoi să o transporţi cu uşurinţă şi să o încarci la orice tip de priză, inclusiv în interiorul casei sau la locul de muncă.

Oricare dintre aceste scutere electrice, distribuite de Silence Romania, vine cu informații suplimentare legate de întreținerea sa și ce anume ar trebui să te intereseze privind prelungirea duratei de viață.

Inspectează cu atenție fiecare detaliu privind îngrijirea corespunzătoare a unui scuter electric din gama Silence și te vei bucura de el cât mai mult timp.

Scuterele electrice prezintă o gamă variată de avantaje. Pe termen lung, costurile întreținerii unui scuter electric sunt mult mai mici decât cele corespunzătoare unui autovehicul personal. În plus, varietatea de modele reprezintă un plus ce atrage interesul celor mai mulți dintre noi.

Silence Romania îți pune la dispoziție o gamă variată de modele, printre care se clasează Silence S01, Silence S02 HS și Silence S02 LS. Fiecare dintre acestea răspunde problemei traficului și a lipsei locurilor de parcare, oferindu-ți o listă lungă de avantaje de care să te bucuri o perioadă cât mai lungă de timp. Echipa Silence prezintă un produs original din Spania, face tot posibilul pentru a îți oferi cele mai bune servicii și cu ajutorul lor poți traversa distanța dintre reședință și locul de destinaţie într-un timp cât mai scurt și într-un mod plăcut.

Oferă-ți șansa de a descoperi frumusețea bulevardelor bucureștene fără a rămâne blocat ore în șir în trafic și fără a căuta locuri de parcare potrivite, alături de Silence Romania. Pentru mai multe detalii legate de scutere electrice, te invit să parcurgi informațiile suplimentare afișate pe site. Echipa Silence îți stă la dispoziție, oferindu-ți răspunsuri la orice întrebare ai.