De ce factori ții cont la achiziționarea unui scuter?

Există o varietate de motive pentru care achiziționarea unui scuter electric de la Silence Romania este o alegere ideală pentru majoritatea dintre noi. Nu doar că ne oferă posibilitatea de a traversa orașul rapid, fără a rămâne blocați în trafic, dar reprezintă și o investiție profitabilă în timp. Din ce în ce mai des, mulți dintre noi aleg să utilizeze scutere electrice în detrimentul unei mașini personale ori a mijloacelor de transport în comun.

Un scuter prezintă un consum redus și cheltuieli de întreținere mult mai mici decât în cazul unui autovehicul personal. Datorită faptului că aceste scutere electrice prezintă o gamă variată de avantajate, îndeosebi pe termen lung, acestea devin din ce în ce mai populare, atât în rândul tinerilor, cât și a adulților.

Ce anume influențează decizia unui posibil cumpărător?

Asemenea oricărui vehicul, gama de scutere electrice pusă la dispoziție de Silence Romania oferă diversitate, axându-se pe atribute conforme necesităților uzuale. Este important să știi de la bun început pentru ce anume vei utiliza scuterul pe care ți-l dorești. Şi asta pentru că sunt modele care permit o deplasare pe distanţe mai mari fără a fi nevoie de încărcare rapidă a bateriei, exemplu o autonomie de 133 de kilometri, şi o viteză maximă de 100 km/h, dar şi modele cu baterie de capacitate mai mică, ce au o autonomie de 52 kilometri şi prind o viteză de 45 km/h. În funcţie de necesităţi, cost al scuterului, autonomia de care aveţi nevoie, puteţi alege din gama noastră de scutere.

Mulţi utilizează scuterul electric în scopuri profesionale, pentru efectuare de livrări. Sunt modele de scuter cu spaţiu mare de depozitare, de exemplu la modelele SO2 capacitatea spaţiului de depozitare este de 200 litri în cutia poziţionată în zona din spate a scuterului şi mai este o geantă ce poate fi poziţionată la picioarele utilizatorului care măreşte considerabil capacitatea de depozitare.

În același timp, scuterele pot fi folosite personal, pentru deplasări pe distanțe mici sau mari, de la reședință și până la locul de muncă, ori în rezolvarea diverselor îndatoriri casnice. Scuterele sunt clasificate după modul de utilizare: personal sau profesional, viteza pe care o pot atinge şi autonomie (capacităţi diferite ale bateriei şi motorului).

În rândurile de mai jos, te invit să descoperi unele caracteristici ale modelelor Silence.

○ Silence S02 LS și Silence S02 HS

Pentru livrări, Silence a produs două modele de scutere, la care diferă capacităţile bateriei şi motorului. Cele două modele se diferenţiază, deci, prin ditanţe diferite de autonomie şi viteze maxime de deplasare.

S02 LS are o autonomie de 52 kilometri şi o viteză maximă de 45 km/h. Dar are şi varianta echipării cu o baterie de capacitate mai mare, care permite o autonomie de 149 kilometri.

S02 HS are o autonomie de 133 de kilometri şi o viteză maximă de 90 km/h.

Scuterele electrice sunt des întâlnite în companiile de livrare. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, mulți dintre noi petrecem un timp considerabil în mediul online, descoperind produse care ne plac. În același context, tindem să comandăm și meniuri sau alimente, accesând diverse aplicații online. Modalitățile de livrare ale firmelor diferă, iar cel mai performant mjloc de deplasare în acest sens îl reprezintă scuterul electric.

Utilizate pentru a transporta comenzi de orice fel, aceste scutere electrice dispun de spațiu generos de depozitare, în care produsele sunt transportate în siguranță. Fie că este vorba de un food delivery sau de cumpărături online, aceste scutere fac posibilă livrarea într-un timp cât mai scurt.

Cu un scuter electric nu trebuie să te mai preocupi de locurile de parcare din zonă sau de traficul intens. Vei reuși să oferi cele mai bune servicii ajungând la destinație cât mai curând și printr-o modalitate cât mai sigură.

Pe lângă domeniul livrărilor, sunt şi modele de scutere Silence care se adresează unor servicii publice, cum ar fi cele de poliţie locală sau servicii de pază şi securitate.

○ SO1

Acest model atinge o viteză maximă de 100 km/h şi are o autonomie de 133 de kilometri. Aceste caracteristici fac scuterul Silence SO1 să se deplaseze rapid şi uşor prin traficul urban.

Un factor important de luat în considerare la achiziționarea unui scuter electric ține de viteza maximă pe care acesta o poate atinge. Pentru trasee pe distanțe scurte, desigur că o viteză mare nu este necesară. Însă, când traseul este mai lung, iar distanța reprezintă în general o problemă, este important ca scuterul electric ales să poată atinge viteza legală pe drumurile frecventate. În acest fel, timpul pierdut pe drum va fi unul cât mai scurt, iar achiziția se va dovedi a fi avantajoasă.

Scuterele electrice Silence din gama S01 reprezintă vehicule ușor de condus, care au un consum redus. Comparativ cu prețul unei alimentări complete de benzină sau motorină, încărcarea bateriei cu energie electrică este mai avantajoasă.

○ SO2

Acest model vine în două variante, SO2 LS şi SO2 HS, în funcţie de viteza maximă pe care o atinge.

SO LS (Low Speed) atinge o viteză maximă de 45 km/h şi o autonomie de 52 de kilometri, când este echipat cu bateria Li-Ion de 2 kWh. Tot acest model ajunge la o autonomie de 147 de kilometri atunci când este echipat cu bateria Li-Ion de 5,6 kWh.

SO2 HS (High Speed) atinge o viteză de 90 km/h şi o autonomie de 133 kilometri.

Alegând scuterul potrivit pentru tine, vei reuși să te bucuri de o achiziție profitabilă și de durată. Silence Romania este alături de tine pentru a-ți oferi scutere electrice de calitate, în diverse modele. În acest fel, cei interesați de achiziționarea unui scuter Silence își pot alege un model potrivit gusturilor lor şi care să răpundă nevoilor de deplasare.

Te invit să parcurgi site-ul Silence România și să descoperi informații suplimentare despre fiecare model de scuter electric în parte, de la Silence S01, Silence S02 HS și Silence S02 LS. Detaliile semnificative se pot regăsi pe site, iar suplimentar se pot oferi alte informații intrând în contact cu echipa Silence Romania.