Baterie

Bateriile scuterelor Silence

Modelele Silence au baterie inovatoare, detaşabilă, cu mâner şi roţi pentru a fi transportată asemenea unui cărucior sau troler. În acest fel, bateria poate fi încărcată atât pe scuter, cât şi oriunde doriţi, la o priză de curent.

Bateria este interschimbabilă, se poate transfera de la un scuter la altul. De asemenea, poate încărca mai multe dispozitive.

Pentru a scoate acumulatorul cu uşurinţă, în câteva secunde, urmaţi aceşti paşi, cu scuterul pe suportul central:

Componente baterie

Bateria, pe lângă sistemele sale interne de bază, integrează următoarele elemente:

  • sistemul de extras tip cărucior

Acest sistem constă dintr-un mâner extensbil, două roţi şi un suport (pentru a fi utilizat pe suprafețele plane orizontale).

  • încărcător intern

Integrat într-una dintre plăcile laterale, încărcătorul intern de 600W permite încărcarea bateriilor atât pe scuter, cât şi din afara acestuia, la orice priză (schuko), utilizând un cablu de alimentare.

  • inel luminos cu LED

Pentru a afla nivelul de încărcare a bateriei, indiferent dacă este pe scuter sau în exterior, există un inel luminos cu LED pe o parte a bateriei. Atingând interiorul inelului, vor fi afișate următoarele informații:

  • NEÎNCĂRCATĂ: când atingeți centrul inelului, acesta va arăta o pistă roșie și una albastră în mișcare, făcând o rotaţie completă, fiecare într-o direcție. Apoi va fi afișat în turcoaz și apoi va fi indicat momentan procentul de încărcare rămas, prin intermediul unei porțiuni fixe în verde (tot inelul, în cazul în care este la 100%). În cazul în care bateria este descărcată, întregul inel va fi afișat în roșu.
  • ÎNCĂRCATĂ: în timp ce bateria se încarcă, o pistă verde în mișcare va alterna în jurul inelului cu o porțiune fixă ​​a acestuia, indicând procentul total încărcat. Odată atins 100%, inelul va fi afișat în verde, completat cu o lumină albastră care se învârte în timp ce este încă conectat.

La pornirea scuterului, inelul nu se va aprinde în nicio situație.