Întrebări frecvente

Am ales pentru potenţialii noştri clienţi răspunsuri la diferite întrebări pe care aceştia le-ar putea avea.

Scuterele Silence sunt scutere premium, fabricate în Spania. Sunt silențioase, confortabile, nepoluante și necesită puțină întreținere.

Acestea au o accelerație mai mare decât o motocicletă cu combustie de capacitate mică, dar fără a genera niciun tip de emisie, zgomot sau vibrații. Toate acestea implică o stabilitate mai mare la conducere și economii de energie de până la 85% comparativ cu o motocicletă cu combustibil.

Cu un scuter Silence puteți circula pe orice drum și, în funcție de capacitatea bateriei, acesta va avea mai mult sau mai puțin autonomie.

E nevoie de permis de conducere A1 pentru modelele Silence S01 și S02 HS. Pentru modelul Silence S02 LS e nevoie de permis AM sau B.

Cu un scuter electric Silence, care consumă doar energie electrică și are întreținere redusă pentru anvelope și frâne.

S01 este proiectat cu performanțe ridicate pentru a oferi o conducere mai bună decât combustia, cu o autonomie de 133 km omologată. S01 are trei moduri de conducere și marşarier, iluminare completă cu LED-uri și extra opţiuni.

Există trei tipuri de baterii, 2 kWh, 4,1kWh (modelul S01 Basic) şi de 5,6 kWh. Autonomia, în funcţie de modelul scuterului, este de 52, 133 sau 149 km.

O încărcare completă de la 0 la 100% durează câteva ore, în funcție de capacitatea bateriei. Nu este indicat să lăsați bateria să se descarce complet, este mai bine să o încărcați puțin câte puțin. Astfel, în plus, timpul de încărcare va fi mai scurt și durata de viață utilă a bateriei va fi extinsă.

Modelele Silence au un sistem de baterie detașabil într-un format de cărucior care permite utilizatorului să transporte bateria confortabil și să o încarce oriunde la o priză obişnuită. De asemenea, este posibil să încărcați bateria de la scuter în sine și în orice priză convențională, printr-un cablu de alimentare schuko.

Bateriile Silence, dezvoltate de noi, la 1.000 de cicluri de încărcare sunt încă la peste 97% din capacitatea lor. Bateriile sunt produse conform standardelor europene de calitate.