Termeni și condiții

I. Despre Noi

Serviciile silenceromania.com sunt oferite prin Ecomobility Distribution SRL cu sediul in B-dul Vasile Milea, nr. 2F, sector 6, București, Cod Postal: 061344, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: in B-dul Vasile Milea, nr. 2F, sector 6, București, Cod Postal: 061344

Prin e-mail:

vanzari@silenceromania.com – pentru initiere colaborari si parteneriate, pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.

Prin telefon la numarul: +40 759 100 400

II. Despre silenceromania.com

www.silenceromania.com nu este un serviciu de e-commerce, ci un site de prezentare. Achizitia produselor se face pe baza de contract semnat intre societatea noastra si cumparatori.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.silenceromania.com, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.silenceromania.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.silenceromania.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.silenceromania.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.silenceromania.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea la newsletter

Site-ul www.silenceromania.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii sau promotii oferite de noi, va puteti abona la newsletterul nostru. O data abonat, adresa dvs. de email va ramane in baza noastra de date si o vom putea folosi ulterior pentru diverse campanii de marketing de la care va puteti dezabona oricand.

V. Datele Personale

Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.silenceromania.com, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor prezentate pe siteul nostru este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • luati legatura cu noi prin e-mail sau telefon
  • odata decisi pe un produs, va vom intocmi o factura proforma sau de avans in cazul in care produsul dorit nu este pe stoc. Factura va trebui sa o achitati cash sau prin transfer bancar
  • puteti ridica produsele din showroom-ul sau vi le putem trimite prin curier rapid oriunde in tara doar dupa ce ati achitat integral produsul

VII. Preturile

Preturile produselor afisate pe www.silenceromania.com reprezinta preturile finale de cumparare si nu includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Produsele din oferta noastra pot avea preturile afisate in moneda EURO pentru o mai buna comparatie cu ofertele altor magazine din Uniunea Europeana.

VIII. Forta Majora

www.silenceromania.com, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.silenceromania.com nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.silenceromania.com. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.silenceromania.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.silenceromania.com, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

IX. Publicitatea

www.silenceromania.com poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.silenceromania.com si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

X. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.silenceromania.com respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@silenceromania.com, sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Contact.

XI. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.silenceromania.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.silenceromania.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Timisoara.

XII. Prezentarea ofertei

Ecomobility Distribution SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.silenceromania.com, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.silenceromania.com au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.silenceromania.com au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.